Alexa unehelid: kõik, mida peate teadma

RobotPoweredHome on lugejatoega. Kui ostate minu ajaveebi linkide kaudu, võin teenida sidusettevõtte komisjonitasu. Amazoni töötajana teenin kvalifitseeruvate ostude pealt. Kolisin hiljuti tagasi kolledžisse ja mulle määrati uus toakaaslane. peal Loe EdasiKas Simplisafe töötab teiste nutikate kodusüsteemidega?

RobotPoweredHome on lugejatoega. Kui ostate minu ajaveebi linkide kaudu, võin teenida sidusettevõtte komisjonitasu. Amazoni töötajana teenin kvalifitseeruvate ostude pealt. Mulle meeldib muuta oma kodu tehnoloogiliselt nutikaks ja turvaliseks, seega oli Simplisafe veel üks ettevõtmine Loe EdasiParimad Z-Wave'i jaoturid teie kodu automatiseerimiseks

RobotPoweredHome on lugejatoega. Kui ostate minu ajaveebi linkide kaudu, võin teenida sidusettevõtte komisjonitasu. Amazoni töötajana teenin kvalifitseeruvate ostude pealt. Ma elan selleks, et luua nutikate kodude ökosüsteeme ja õppida tundma tehnoloogiat, mis juhib Loe Edasi

Zigbee vs Z-Wave: üks on teisest palju hullem

RobotPoweredHome on lugejatoega. Kui ostate minu ajaveebi linkide kaudu, võin teenida sidusettevõtte komisjonitasu. Amazoni töötajana teenin kvalifitseeruvate ostude pealt. Nutika kodu automatiseerimise osas on turuliidrid Zigbee ja Z-wave Loe Edasi